Hypotheekadvies

Het afsluiten van een hypotheek is voor veel mensen de grootste financiële beslissing die ze in hun leven nemen. Niet gek dus, dat jij er zeker van wilt zijn dat je de juiste keuzes maakt.

Wij geven je onafhankelijk hypotheekadvies. Dit doen wij door allereerst te luisteren en je woonwensen goed in kaart te brengen. Wij vergelijken alle hypotheekaanbieders en gaan op zoek naar de beste oplossing voor jou. Ook als je situatie anders is dan anders staan wij graag met het beste hypotheekadvies voor je klaar.

Maak een afspraak

Hypotheekadvies van NBG

Jouw persoonlijke hypotheekadviseur

Altijd een passend hypotheekadvies afgestemd op jouw situatie.

Advies bij jou thuis of online

Hypotheekadvies bij jou thuis of online en op afstand. Onze adviseurs staan voor je klaar.

Ook bereikbaar buiten kantoortijden

Onze hypotheekadviseurs zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar voor al jouw vragen.

Persoonlijk hypotheekadvies

Een hypotheek afsluiten is een spannend traject. Onze adviseurs begrijpen dit maar al te goed. Gedurende het hele proces heb jij daarom één persoonlijk aanspreekpunt. Hij of zij weet precies weet hoe de vork voor jou in de steel zit.

Wij hebben de volledige aandacht voor iedere klant. Daarnaast worden onze adviseurs doorlopend uitgedaagd om niet alleen hun vakkennis, maar ook hun persoonlijke vaardigheden te verbeteren. Zo ben jij altijd verzekerd van een deskundig en persoonlijk hypotheekadvies.

Hypotheekadvies

Hypotheekadvies bij jou thuis

Veel mensen vinden het prettig om in hun eigen persoonlijke omgeving te praten over financiële zaken. Onze adviseurs komen daarom graag bij je thuis, wanneer dat jou uitkomt. Liever online hypotheekadvies? Dat kan natuurlijk ook.

Online hypotheekadvies

Mocht je de voorkeur hebben voor online hypotheekadvies, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Onze hypotheekadviseurs zijn hier helemaal op ingericht en begeleiden je graag. Via onze online adviestool is schermdelen mogelijk om zo bijvoorbeeld belangrijke stukken door te nemen.

Online hypotheekadvies

Onze adviseurs zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar

Juist in het weekend of in de avonduren heb je als klant vaak vragen over je aanvraag of hypotheek. Wij snappen dat snel meer duidelijkheid krijgen het verschil maakt. Vragen kun je daarom ook buiten kantoortijden aan ons stellen. Wij reageren altijd zo snel mogelijk.

Hypotheekadvies

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Maak een afspraak

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Neem contact met ons op

Wij zijn op weekdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00.